CONTACT

Mamontovas Fortepiano 

Bisschop Moorsstraat 7

6005 RP Tungelroy (Weert)

 

tel:

06-10685887

e-mail:

tetiana.mamontova@gmail.com


KvK: 59880511

Welkom op de website van "Mamontovas Fortepiano " van Tanya Haex-Mamontova, piano/keyboardlerares en uitvoerend musicus.  

 

Interesse om piano te leren spelen? Heb je nog nooit toetsen aangeraakt maar heb je het gevoel dat het fijn zou zijn, dat is al genoeg om te beginnen met pianolessen. Of ben je al gevorderd, maar wil je je verder ontwikkelen? U bent van harte welkom bij mij om samen je nieuwe horizon in muziek te verleggen.

Ik geef piano/keyboardles aan leerlingen vanaf de leeftijd van 5 à 6 jaar. In mijn lessen behandel ik verschillende muziek stijlen zoals pop, jazz, blues en zelfs klassiek behoren tot de mogelijkheden. Ieder zijn eigen smaak. Aandacht wordt besteed aan techniek, theorie, presentatie en motivering om muziek te maken. Maar mijn doel is vooral om plezier in muziek te hebben.

 

Op deze website vindt u meer informatie over Tanya als pianiste en gediplomeerd pianodocente. Hier staan nummers en video’s van enkele optredens. Ook kunt u via de website contact opnemen als u nog vragen heeft of als u al zin hebt in een proefles.